Nacompetitie: GSV’63 verliest, winst voor Reünie


BORCULO/GEESTEREN – Vandaag begon de nacompetitie. GSV’63 streed in eigen huis tegen Hoeve Vooruit voor een plekje in de vierde klasse. Helaas is de promotie hoop van de mannen van trainer Mark Reinders na vandaag. Er werd met 0-3 verloren. “De 1e helft was 50/50 waarbij Hoeve voetballend iets beter was, maar wij de betere kansen kregen”. Zegt Reinders na afloop van het duel. “De 2e helft begonnen we nog aardig, maar werd Hoeve steeds sterker. Na hun 0-1 glipte de wedstrijd uit onze handen en was Hoeve echt beter. Na de 0-2 werd het al snel 0-3 door goede aanvallen van hun kant. De kansen helaas niet afgemaakt en uiteindelijk dus ook terecht verloren”. Heel anders was het in Borculo, daar wist v.v. Reünie juist met 3-0 te winnen van s.v. Kilder. De ploeg van Bert van Losser gaat nu de halve finale van de nacompetitie spelen, deze zal woensdag plaats vinden, tegenstander is dan AD’69 uit Aalten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven