OBL raadsleden met rode zakdoek in de raadszaal


BERKELAND – Evelien Daalwijk en Eddie van de Steeg zaten gisterenavond tijdens de gemeenteraadsvergadering met een rode zakdoek om in de raadszaal. Beide maken deel uit van de fractie van OBL die een lijstverbinding hebben met BoerBurgerBelang. De stikstofmaatregelen die de boeren hard treffen waren gisteren ook onderwerp van gesprek in de Berkellandse raad. Er werd een motie aangenomen die werd ingediend door Wim Klein Willink van de VVD. Hiermee lieten de Berkellandse raadsleden hun sympathie zien voor de boeren in onze gemeente. Overigens was er nog even een pittige debat tijdens dit onderwerp tussen Wily Erinkveld van het CDA en Andra Weg van GroenLinks. Zij werden het overduidelijk niet eens met elkaar.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “OBL raadsleden met rode zakdoek in de raadszaal”

  1. zwarver gait

    Citaat volkskrant: Gaan “onze” boeren nu ook “als ultiem protest” de miljarden euroos subsidies terugstorten( betaald door ons). Men wil toch als “eerlijk” ondernemer niet bekend staan als JUDAS. p.s. wimpie, 23-06(scheuren obl) mijn naam is gerrit tijnk

  2. zwarver gait

    Waar blijft trouwens de reactie van onze vrouw in brussel, cda politica annie schreieir pierik dé varkensboerin uit hengevelde of ligt ze met haar jan in het hooi haar makkelijk verdiende centjes te tellen.

  3. Gerrit Horstman

    Zolang boeren nog lid zijn van VVD of CDA steunen ze het stikstof plan.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven