VVD, CDA en OBL tekenen boerenpetitie

BORCULO – Maandagmiddag rond 17.30 uur kwam er een delegatie boeren bij het gemeentehuis in Borculo. Zij werden ontvangen door burgemeester Joost van Oostrum en een aantal fractievoorzitters. De boeren kwamen met een petitie, deze werd ondertekend door Marcellino Kropman van de VVD, Theo Helmers van het CDA, Evelien Daalwijk van OBL en het afgesplitste OBL raadslid Bennie Morsink. Raadslid Wily Erinkveld (CDA) was zelf aan het melken, maar kwam met overall en al richting het gemeentehuis voor het tekenmoment. 

Agrarischesector draait op voor stikstofprobleem
In de ondertekende petitie staat dat de ondertekenaars het gevoel hebben dat de agrarischesector het stikstofprobleem eenzijdig moet oplossen. Theo Helmers laat weten zijn partij in Den Haag te hebben ingelicht over de ondertekening. Dinsdag staat het onderwerp op de agenda in de Tweede Kamer. Na het ondertekenen vertrokken de boeren weer zonder problemen. 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “VVD, CDA en OBL tekenen boerenpetitie”

  1. Robin Madretsma

    Met name het CDA in Berkelland had een veel sterker signaal kunnen afgeven aan de broeders in Den Haag. Maak je los van deze Haagse Judassen, die een handtekening hebben gezet onder het regeerakkoord, en ga onder een andere naam verder.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven