Boerenprotest langs de N18 om Friese boer Jouke vrij te krijgen

BERKELLAND – De boerenprotesten gaan onverminderd voort. Vanavond zien we trekkers op viaducten langs de N18. De boeren komen woensdagavond in actie om Jouke uit Friesland vrij te krijgen. Hij werd opgepakt omdat hij wordt verdacht van poging tot doodslag op politieagenten. Volgens de boeren was dit absoluut niet het geval en zit hij onterecht vast. UPDATE: De NOS meldt dat Jouke inmiddels is vrijgelaten. 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Boerenprotest langs de N18 om Friese boer Jouke vrij te krijgen”

  1. Gerard Eibergen

    Onvoorstelbaar dat agenten nog hard lopen om korter bij te kunnen komen en dan schieten op een trekker die bij hun weg rijdt.en dan de media die al begint te schreeuwen poging tot doodslag.eerst goed onderzoek doen voor je zulk nieuws in de wereld slingerd

  2. Ik zou wel eens de achtergrond van die agent willen weten. Gevoelsmatig zeg ik dat deze ‘agent’ bijvoorbeeld een zzp ‘er is of iemand van een uitzendbureau; in elk geval niet iemand van het reguliere politiekorps met de daarbij behorende opleidingen. Mocht dit zo zijn dan zijn zijn chefs voor dit voorval de hoofdverantwoordelijken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven