Boerenzakdoek actie voor steun aan de boeren


BERKELLAND – Vandaag laten de boeren wederom van zich horen. De afgelopen weken zijn de boeren al meerdere keren in actie gekomen tegen het kabinetsbeleid rondom de stikstofmaatregelen. Landelijk is er ook een ludiek actie rondom de boerenzakdoek. In de raad van Berkelland zagen we de boerenzakdoek al voorbij komen bij de raadsleden Eddie van de Steeg en Evelien Daalwijk. Inmiddels zien we ook veel auto’s in Berkelland die een rode zakdoek ‘dragen’. Eveneens is de hashtag #boerenzakdoek populair. Heeft jouw auto ook een rode zakdoek? Of laat je de boerenzakdoek elders zien?

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Boerenzakdoek actie voor steun aan de boeren”

  1. Ko Bloemendal

    Ik draag een rode zakdoek. Veel mensen zijn fout geïnformeerd. Zij denken n.l. dat de zakdoek voor gewelddadige actie’s staat. Hierover graag meer duidelijke uitleg.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven