Crisisnoodopvang voor 30 asielzoekers in voormalige kerk Geesteren

GEESTEREN – U kent vast de schrijnende beelden dat er niet voldoende slaapplekken zijn voor de opvang van asielzoekers in het opvangcentrum in Ter Apel. Vandaag heeft het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) de gemeente Berkelland gevraagd om voor 30 asielzoekers voor een aantal nachten crisisnoodopvang te bieden.

De voormalig Gereformeerde kerk in Geesteren waar de afgelopen maanden Oekraïense vluchtelingen zijn opgevangen staat nog stand-by voor crisisnoodopvang. Daarom brengen wij na overleg met het kerkbestuur de opvanglocatie in de voormalig Gereformeerde kerk verder in gereedheid om vanaf morgen 30 asielzoekers op te vangen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Crisisnoodopvang voor 30 asielzoekers in voormalige kerk Geesteren”

  1. Robin Madretsma

    Overleg met het kerkbestuur maar niet met de inwoners van Geesteren. Net als de vorige keer. Schandalig.

  2. 100hterhooker

    wat vinden de inwoners van geesteren ervan?het komt wel heel erg dichtij nu

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven