Dit is de historie achter Hotel de Kastanjefabriek in Eibergen (podcast)


EIBERGEN – Hotel de Kastanjefabriek in Eibergen heeft een bijzondere historie! Het zit namelijk in een eeuwenoude pand, wat vroeger een textielfabriek was. DirkJan Heinen en zijn vrouw Joyce Stellinga hebben het als twintigers gekocht en het omgetoverd tot een hotel.

Heinen vertelt over de historie van het hotel aan Jesse Sprikkelman, in de podcast Bezoek de Achterhoek. Hij vertelt onder andere waar de naam van het hotel vandaan komt. En waarom toeristen zo graag naar Eibergen komen. Het hotel is helemaal gerenoveerd en het is nu een plek waar de echte Achterhoekse gastvrijheid en gemoedelijkheid nog terug te vinden is.

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Dit is de historie achter Hotel de Kastanjefabriek in Eibergen (podcast)”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven