Jazz en jeugdverhalen tijdens high tea in Kruidenhof Eibergen

EIBERGEN – Saxofonist Bennie Waanders speelt zondag 24 juli met pianist Bert van der Veen jazzmuziek in de Kruidenhof te Mallum in Eibergen. Het optreden van het duo wordt afgewisseld met verhalen van Waanders over zijn jeugd in Neede. Hij schreef hierover een boek, dat eind vorig jaar uitkwam. Waanders woont inmiddels al jaren in Enschede, was tot vorig jaar muziekdocent en was bijna 30 jaar dirigent van Amicitia Rietmolen. Hij speelt en speelde in diverse bands. De vrolijk, pittige en soms bijna lugubere verhalen over zijn jeugd vormen een mooi tijdsbeeld van de periode tussen 1950 en de zeventiger jaren, ook leuk voor niet-Needenaren.

High tea
Het optreden begint om 14.00 uur. Behalve muziek is er deze middag ook een High Tea op het terras van de Kruidenhof. Diverse soorten thee en veel verschillende zoete en hartige hapjes daarbij. De entree bedraagt 10 euro inclusief drie versnaperingen. De tuin is geopend van 13.00 tot 16.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven