Roel en Kim nemen “De Olliemölle” in Borculo over

BORCULO – Gea Meppelink gaat naar 28 jaar afscheid nemen van “De Olliemölle”. Zij draagt de horecagelegenheid in Borculo per 1 september over aan Roel Sieverink en Kim Blaauw. Dat maakte Meppelink bekend via haar Facebookpagina. Zij blijft zelf nog enkele maanden in het bedrijf meewerken. Hieronder het bericht van Gea Meppelink:

“Na ruim 28 jaar is de handtekening gezet en is het tijd voor een nieuwe generatie. Ik wil u graag voorstellen aan Roel en Kim, ik denk in hun de geschikte kandidaten te hebben gevonden. Zij zullen mijn levenswerk op hun eigen manier voortzetten. Ik wil u graag bedanken voor de vele fantastisch mooie jaren en wellicht tot ziens.

Vol trots mogen wij, Roel Sieverink en Kim Blaauw, dan ook op 1 september 2022 de sleutels in ontvangst nemen. We hebben er ontzettend veel zin in en voelen ons vereerd om het stokje van Gea Meppelink te mogen overnemen.

Tot eind dit jaar zal Gea nog mee blijven werken” 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven