Zomersluiting Bibliotheken Berkelland


BERKELLAND  – In de zomervakantie zijn de vier bibliotheken in Berkelland afwisselend gesloten.

Sluitingsperiodes
De bibliotheken kennen de volgende sluitingsperiodes:
Borculo: maandag 25-7 t/m vrijdag 29-7-2022
Ruurlo en Neede: maandag 1-8 t/m vrijdag 5-8-2022
Eibergen: maandag 8-8 t/m vrijdag 12-8-2022

Extra lange uitleentermijn
In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekmaterialen voor zes weken uitgeleend. Lekker lang lenen dus! Tijdens de sluitingsperiode van een Bibliotheek kan er gewoon geleend worden in één van de andere geopende vestigingen, ook in Oost Gelre en Winterswijk.

Vakantieabonnement cadeautje van de Bibliotheek
Speciaal voor iedereen die graag eens de dienstverlening van de Bibliotheek Oost-Achterhoek en die van de online Bibliotheek (e-books, luisterboeken en tijdschriften) uit wil proberen: laat je inschrijven met een gratis vakantieabonnement. Meer info: www.oostachterhoek.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven