Afsluiting wandelseizoen Zonnebloem Ruurlo


RUURLO – De wandelgroep van de Zonnebloem Ruurlo heeft haar wandelseizoen afgesloten met een bezoek aan camping Tamaring van Jan en Wenda van Kuijk. Op de altijd groene camping aan ‘t Wildpad werden de wandelaars van harte welkom geheten door Jan en Wenda die de camping in 2020 hebben overgenomen. Na de koffie, die aangeboden werd door Tamaring, vertelde Jan enthousiast hoe hij samen met zijn Wenda vanuit hun geboortestreek in Brabant terecht kwamen in Ruurlo. Na twee corona jaren zijn ze nu vol in bedrijf en dat kon men goed zien tijdens de rondleiding over de camping.

Hardwerken
Jan vertelde dat het in het kampeerseizoen hard werken is maar dat je er heel veel voor terugkrijgt. Aan het einde van het seizoen, rond oktober, is Jan blij dat de laatste gasten weg zijn maar aan het begin van het seizoen wordt hij ook heel blij als de eerste gasten weer zijn camping op rijden. Na nog een verkoelend ijsje te hebben genuttigd bij Lievestro ging het aan het einde van de middag huiswaarts. De Zonnebloem Ruurlo bedankt alle vrijwilligers voor alle hulp en gezelligheid en hoopt iedereen volgend jaar weer te zien.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven