Bike Store Hesselink gehele zomer geopend


NEEDE – In de loop der jaren is de focus van het bedrijf van Sven Hesselink meer op het verkopen en repareren van fietsen komen te liggen, dus werd de naam vorig jaar veranderd naar Bike Store Hesselink. “Fietsen is in de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen, vooral E-bikes verkopen buitengewoon goed.”

Samen met de naam is de winkel ook van pand veranderd. Door een grotere winkelvloer oppervlakte kunnen ze een uitgebreider assortiment aanbieden Aan de rechterkant van de zaak vind je een ruime accessoire wand. Van simpele fietsbellen tot aan kinderzitjes, fietstassen en fietssloten, alles is er te vinden. Hierdoor is Bike Store Hesselink dan ook het adres voor je tweewieler. Uiteraard is ook de reparatieservice mee verhuisd. Het midden van de zaak, dat is het domein van de monteurs. Hier kun je terecht voor alle soorten reparaties. Bij Bike Store Hesselink hebben ze niet alleen een ruime voorraad, maar ook nog eens veel fietsen in bestelling staan. Hierdoor kunnen ze zorgen voor een snelle levering van de fiets naar keuze. “Kunt u de juiste fiets niet vinden? Dan zoeken wij graag met jullie mee , we hebben een groot netwerk met collega’s met vrijwel alle merken.”

Hele zomer geopend
“Wij hebben alles voor uw fiets! Alleen een top assortiment fietsen is niet voldoende, Bike Store Hesselink garandeert je daarom ook het beste advies en de beste service. We staan altijd voor je klaar, voor, tijdens en zeker ook na je aankoop, ook in de zomer en vakantieperiode.”

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bike Store Hesselink gehele zomer geopend”

  1. Wat fijn dat deze fietsenmaker de gehele zomer geopend is , was bij mijn eigen fietsenmaker en had een lekke achterband maar die is met vakantie. Ben hier prettig geholpen en vriendelijk ontvangen!

    Ik ga zo weer lekker rondje fietsen met het mooie weer.

    Bikestore Hesselink vriendelijk bedankt

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven