Corsoviering bij Piepermolen in Rekken

REKKEN – Na twee jaar kan men in Rekken weer een oecumenische viering houden, als opmaat voor het Rekkens Volksfeest. Deze wordt gehouden op 21 augustus om 10.00 uur bij de Piepermolen, naast de Dahliatuin.

Pelgrimstocht
Het thema van deze viering is: ‘Pelgrimstocht; zijn we niet allemaal pelgrims die onderweg zijn?’ De samenzang wordt ondersteund door een groot gelegenheidskoor, onder leiding van Ineke van der Werf. Voorgangers zijn Nienke Keij en Dinie Bouwmeester en Gerrit Ebbekink is organist, die tevens ondersteund wordt door twee trompettisten, Nicolien te Hoonte-Ebbekink en Hannie LieftinkHasselo.

Voedselbank
De collecte is voor de kinderen van de voedselbank Oost Achterhoek en voor de onkosten van deze viering. Na afloop drinken de aanwezigen gezamenlijk koffie, thee en limonade. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Mocht het slecht weer zijn dan kan er worden uitgeweken naar de feesttent op het feestterrein aan de Holterweg, bij de Berkelbrug.

Online
De viering is ook te volgen via www.kerkdienstgemist.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven