Elke week spreekuur Johan Godschalk in het gemeentehuis


BERKELLAND – Ideeëndokter Johan Godschalk houdt elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur spreekuur in het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo om met inwoners of afvaardigingen van organisaties over hun ideeën te praten. Neem vooraf contact op met Johan via [email protected].

Contactpersonen nemen spreekuur over van 9 september t/m 7 oktober
In verband met vakantie is Johan Godschalk niet aanwezig in de periode van 9 september tot en met 7 oktober. De contactpersonen wijk- en kerngericht werken nemen in deze periode het spreekuur over. Aanmelding voor het spreekuur in de periode van 9 september tot en met 7 oktober is gewenst, via [email protected] onder vermelding van spreekuur Naoberfonds.

Mogelijkheden Naoberfonds
Heeft u ideeën voor een mooi project, dat goed is voor de leefbaarheid, draagvlak heeft in de buurt, vernieuwend en duurzaam is en waaraan veel inwoners meewerken, bezoek dan het (digitale) spreekuur van de ideeëndokter en dien in overleg met hem een subsidieaanvraag in voor het Naoberfonds.

Subsidieaanvragen
De Adviescommissie Berkellands Naoberfonds vergadert maandelijks. Een korte uiteenzetting van de werkzaamheden en behandelde subsidieaanvragen vindt u op de pagina Berkellands Naoberfonds. Hier kunt u, na overleg met ideeëndokter Johan Godschalk, ook uw officiële subsidieaanvraag indienen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven