Er hangt iets vreemds in de lucht in Eibergen

Vallende Ster ERRUGEIBERGEN – Berichtgeving rondom verdachte activiteiten boven het Slingebos

Zoals menig oplettende Eibergenaar de afgelopen week heeft kunnen merken, is er duidelijk sprake van verhoogde activiteit in de lucht boven het Slingebos. Met name in de avonden zijn er aan de oostelijke hemel vreemde lichten te zien die ogenschijnlijk zonder duidelijk doel heen en weer flitsen. Ook kan soms een licht zoemend geluid worden waargenomen. Om duidelijkheid te krijgen over deze uiterst flitsende objecten spraken we kort de heer S. Peesman van het “ERRUG”, het Eibergs Regionaal Ruimte en Universum Genootschap.

“Het is inderdaad waar dat we de afgelopen dagen meer activiteit waarnemen dan gebruikelijk. Het lijkt ook met de dag heftiger te worden”, aldus Peesman. Waar het uiteindelijk toe zal leiden en wat de Eibergenaren nog kunnen verwachten van de lichtflitsen, daarover tast het ERRUG nog in het duister. “We hebben direct opgeschaald en al onze medewerkers werken de klok rond om de zaak te kunnen onderzoeken en verklaren. We komen echter nog steeds handen te kort. We hebben zelfs vacatures uitstaan voor vakantiekrachten en stagiaires, die geïnteresseerd zijn in de functie van ‘Ultra Fanatieke Onderzoeker’.

Deel dit artikel:

14 gedachten over “Er hangt iets vreemds in de lucht in Eibergen”

 1. Marco Lammersen

  Hahahahaha, licht(elijk) puntje voor Eibergen. Of staat er weer een stroomkastje in de fik?

 2. Wij van Buurthuis Het Geschilde Tomaatje willen ons distantiëren van deze activiteiten. Dit heeft niks te maken met onze jaarlijkse ‘maak je eigen vuurwerk-avond’. Ook hebben de deelnemers van onze paddoproeverij niet meer vreemde lichten waargenomen dan normaal.
  Groetjes,
  Tante Greeta, thema-avond organisator bij Buurthuis Het Geschilde Tomaatje

 3. vreemd…… heeft vast te maken met klimaatverandering.
  De zon wil ons niet helemaal verlaten en laat één straal in de nacht over Eibergen schijnen. Het begin van langere dagen en kortere nachten ?
  Misschien krijgen we er in de loop van volgende week opheldering over.

 4. Henk meldt zich graag aan als zeer fanatieke onderzoeker! Gratis en voor niets… we mega enthousiaste kracht erbij. Alles komt goed!

 5. Werd vanmorgen wakker met een licht in m’n ogen.
  Maar het was nog donker.
  Op de spiegel stond geschreven met m’n tandpasta
  Tot ziens, we zien elkaar nog wel

 6. Wij van de stichting “Kroket zonder Mosterd” zijn inmiddels aliens tegengekomen in wandelpark ‘De Maat’. Verassend was wel dat ze vloeiend in Nederlands konnen communiceren en ook bezig waren met het vegen van afval dat verspreid was over de grond. Misschien waren het geen Aliens maar Oekraïners.

 7. Hoi! Ik heb het “vallende ster” ook gezien voor mijn huis ook al woon ik op de beltrumseweg ik heb het gezien met een boogje maar het was ook zo weg. Nou geloof ik niet zo diep over de ruimte met aliens en dat soort dingen. Maar ik heb het wel gezien! Het kan een meteoriet zijn. Het kan ook iets anders zijn die de mensen gek wil maken. Het kan ook zijn dat het inderdaad de leger basis is hier in eibergen want de leger kan een missie aan het doen zijn of oefeningen of ze zijn zo gek dat ze het laten denken dat het iets is om te kunnen zien hoe de mensen op reageren want dat gebeurd vaak…dat is nederland namelijk. Hoe dan ook ik vind het wel mooi me mechelse herder en ik hebben genoten van de nacht. Ik zou me niet vrijwillig willen helpen maar uiteraad bekijk ik het zelf een keer wat het is.

 8. Frederika Sauerbraten

  Ik heb een UFO gezien! De marsmannetjes droegen Uitstekend Flitsende Onderbroeken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven