Geen eurodag meer op Borculose kermis, kan niet meer uit

BORCULO – Het is voor de kermis exploitanten niet meer haalbaar om een prijs van 1 euro te hanteren zo schrijft de organisatie van het septemberfeest in borculo op Facebook.

Woensdag=eurodag
Jarenlang was de eerste kermisdagdag in Borculo een Eurodag.  Dit jaar gaat dat dus niet meer op. Om de kermis bezoekers toch een extraatje te geven op de woensdag is er besloten die dag wel een euro korting te geven op de aanwezige attractie’s

Morgenmiddag (woensdag 31 augustus) zal de kermis open gaan om 14:00 uur en zal tot en met zondag dagelijks geopend zijn. De kermis is dit jaar te vinden op de parkeerplaats bij zwembad ‘t Timpke. 

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Geen eurodag meer op Borculose kermis, kan niet meer uit”

  1. Ik begrijp dat alles duurder wordt, maar een dag voor de kermis dit bekend maken vind ik niet kunnen. Kinderen zijn blij gemaakt en verheugen zich erop en krijgen morgen te horen dat ze toch niet in alle attracties in kunnen omdat het te duur is.
    Zal geen vrolijke middag worden.
    En ja we gaan ook biertjes drinken in de tent, mssr ook minder vaak omdat alles te duur wordt.

  2. Schaperclaus volgens mij heeft de gemeente Berkelland hier niets mee van doen. Organisatie neemt een kermis organisator in de hand en deze verpacht de plaatsen aan collega’s.

    Hondelink

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven