Guido Weijers en Berkelblues Festival in Openluchttheater Eibergen


EIBERGEN- Cabaretier Guido Weijers staat 27 augustus met zijn nieuwe stand-up show ‘Guido Weijers Live’ in Openluchttheater Eibergen. Zondag 4 september is het openluchttheater het decor van het Berkelblues Festival. In zijn nieuwe show ‘Hot Comedy Night’ deelt Guido Weijers met het publiek zijn bizarre gedachten en bekijkt hij de wereld op zijn eigen positieve manier. Een hilarische voorstelling met veel humor en grappen. De poort gaat om 19:30 uur open. Er zijn uitsluitend zitplaatsen. Een online ticket kost 26 euro, dag kassa 28,50 euro per ticket. Voor alle info en online tickets: www.openluchttheatereibergen.nl.

Berkelblues Festival met Jan Akkerman
Zondag 4 september is Openluchttheater Eibergen het decor van het Berkelblues Festival. Headliner is Jan Akkerman met zijn band. Akkerman was in het verleden onder meer het boegbeeld van Focus en Brainbox. Door het toonaangevende Amerikaanse poptijdschrift Melody Maker werd Akkerman in 1973 zelfs uitgeroepen tot beste gitarist ter wereld. Tijdens het Berkelblues Festival zijn er verder optredens van de Nederlandse bluesband Flavium en Harlem Lake. Verder is er een vintage markt en bierproeverij. De poort gaat om 13:30 uur open. Het festival duurt tot 21:00 uur. Een online ticket kost 22,50 euro en aan de dag kassa kost een kaartje 25 euro. Voor alle info en online tickets: www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven