Inzameling Voedselbank op zondag 4 september in Neede


NEEDE – De voedselbanken merken dat de nieuwe cliënten vaak werkende mensen zijn. Hun loon is simpelweg niet toereikend meer om een gezin mee te onderhouden. Deze groep noemen ze de werkende armen. Zij redden het niet meer. Ook voor de ouderen met een klein pensioentje is het moeilijk om met al die stijgende vaste lasten en hogere prijzen in de supermarkt. “We waren aangenaam verrast beging augustus toen onze kratten goed gevuld waren evenals de bijdrage in de melkbus”. Zegt Janneke Rohaan namens de werkgroep Voedselbank van de diaconie van PKN-Neede. “We staan op zondag 4 september weer van 9.15 tot 10 uur onder de toren van de Grote Kerk, Kerkplein 1 in Neede om houdbaar voedsel, waspoeder, tandpasta, zeep en shampoo in te zamelen voor diegenen die dit nodig hebben. Helpt u ook mee?”.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven