Knabbelzakfietstocht van VVV Neede


NEEDE – De vrijwilligers van de VVV hebben, vanwege het overweldigende succes van afgelopen jaren, opnieuw een knabbelzakfietstocht uitgezet. Deze fietstocht kent toch nog weer “nieuwe paadjes’ en zal daarom voor iedereen verrassend zijn. U kunt kiezen voor een route van ca 30 km of 45 km.

De route voert u langs prachtige landgoederen, boerderijen met akkers en weilanden, langs beken en door het schitterende coulisselandschap van de Achterhoek en Twente. De route, inclusief gevulde knabbelzak, is de gehele zomer voor 6 euro te koop in de VVV winkel. Vervolgens kunt u zelf bepalen wanneer u de route fietst. Vergeet niet onderweg op een van de vele picknickbankjes te genieten van de prachtige vergezichten en de inhoud van de knabbelzak. Hopelijk zien we u spoedig in de VVV winkel, Oudestraat 52C in Neede

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven