KWF Kankerbestrijding collecteert 4 t/m 10 september in voormalige Gemeente Borculo


BORCULO – Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (4 tot en met 10 september) wordt in voormalige gemeente Borculo weer huis-aan-huis gecollecteerd. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord met QR-code. Inwoners die iets over hebben voor het goede doel kunnen eenvoudig doneren door de QR-code te scannen met hun telefoon.

Geen bus, maar een collectebord
“KWF maakt als eerste goed doel in Nederland de overstap naar een volledig digitale huis-aan-huis collecte”, Sharon en Jaime collecteteam [Borculo ]. “Het digitale betaalverkeer is al jaren in opmars. En het is prettiger voor onze collectanten, die nu niet meer met een zware bus straat hoeven. Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat, en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en vrijblijvend.”

Voor mensen zonder smartphone heeft iedere collectant een flyer (niet-thuiskaart) bij zich. Daar staat onder andere het rekeningnummer van KWF op, zodat ze een gift kunnen overmaken.

 

Collectanten gezocht
Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Het collecteteam in Borculo is nog op zoek naar collectanten. Meld je aan bij Coördinatieteam Borculo e.o

 

Sharon Dekker telefoon/whatsapp 06-23596058

Jaime Lebbink telefoon/whatsapp 06-15308416

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven