Lezing in Beltrum: Omarm wat op je pad komt


BELTRUM – Onder deze titel zal prof. dr. Thomas Quartier osb, benedictijner monnik en Theoloog des Vaderlands op woensdag 5 oktober 2022 in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum met ons in gesprek gaan. De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de HH. Paulus- en Ludgerparochie nodigt u daarvoor van harte uit en wil u graag v.a. 19.15 uur met een kop koffie of thee welkom heten. De avond begint om 19.30 uur.

Zeven waarden
Stabiliteit, regelmaat, stilte, liefde, deemoed, contemplatie en eeuwigheid. Dat zijn de zeven waarden uit het kloosterleven die centraal staan in de verhalenbundel met de gelijknamige titel. Thomas Quartier is monnik van de abdij Keizersberg in Leuven, bij de benedictijnen van De Keizersberg. Deze theoloog is als hoogleraar liturgie verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarnaast is hij medewerker aan het Titus Brandsma Instituut. Ook is hij hoogleraar monastieke spiritualiteit aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Sinds eind vorig jaar is deze 49-jarige benedictijn de theoloog des vaderlands

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven