Overleden vrouw gevonden bij N18 Haaksbergen


REGIO – Onder de brug van de Geukerdijk in Haaksbergen is vannacht een dode vrouw gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf. Vanwege het onderzoek is de N18 tussen Haaksbergen en de A35 bij Enschede sinds vannacht afgesloten tot ten minste elf uur vanochtend. Ook is er een gewonde vrouw naar het ziekenhuis gebracht. De melding kwam rond half twee binnen bij de politie na een tip van een taxichauffeur. Toen de politie aankwam, werden de twee vrouwen gevonden.

N18 dicht
Op de N18 staat een PD-unit van de politie en er is een witte tent geplaatst op de weg. “De sporen wijzen op een mogelijk misdrijf”, zegt woordvoerder Chantal Westerhoff. “Maar we doen nog steeds onderzoek.” Daarom is de omgeving rondom de N18 breed afgezet. Vanaf de Grolsch-fabriek zit in de N18 in beide richtingen dicht. Het viaduct Geukerdijk over de N18 ligt in het buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen. Mensen die vannacht iets gezien hebben, worden opgeroepen om zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven