Politie Berkelland vraagt informatie over Cam (16)

 

REGIO – De politie Berkelland heeft aandacht gr gevraagd voor het volgende: De politie is sinds maandag 15 augustus op zoek naar Cam uit Harreveld. Volgens de laatste informatie is Cam waarschijnlijk in Lichtenvoorde en Zieuwent geweest. Daarna is er geen contact meer geweest.

De politie maakt zich zorgen om het welzijn van Cam en hoopt daarom dat mensen mee willen uitkijken. Weet je meer over de verblijfsplek of heb je Cam ergens gezien sinds 15 augustus? Laat het de politie weten. Bel met 0900-8844 als je informatie hebt. Vermeld daarbij eventueel dit zaaknummer: 2022373294.

Update van de politie: 
“Gisteren vroegen we u uit te kijken naar Cam. Cam is mede door de kracht van social media in goede gezondheid aangetroffen. Vriendelijk verzoek om de massaal gedeelde foto van Cam te verwijderen van social media. Allen bedankt!”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven