Ruurlose Bridgeclub organiseert bridge clinic en bridge cursussen


RUURLO – Na het succes van de clinic van vorig jaar heeft de RBC besloten nogmaals een clinic te organiseren. Om ook mensen te trekken die het spel nog niet machtig zijn wordt er een gratis clinic gegeven. Belangstellenden kunnen op donderdag 1 september van 19.30 uur tot 22.00 uur bij De Bibliotheek (ingang achterzijde naast Aldi) kennismaken met het spel. Bridgen is een teamsport maar het is niet noodzakelijk om je samen met iemand anders aan te melden. Tijdens de clinic zitten de deelnemers meteen met de kaarten in de hand. Zo leren zij spelenderwijs de basisbeginselen. Daarna kunnen zij kiezen of ze door willen met een cursus.

Er worden vanaf september twee cursussen gegeven:
Beginnerscursus: De cursus bestaat uit twaalf lessen van tweeënhalf uur en wordt gegeven door Joost Walter uit Ruurlo. De eerste cursusmiddag is op donderdag 22 september locatie De Bibliotheek. Lesmethode: Leer bridge met Berry5.
Vervolgcursus: Dinsdagavond 20 september start de vervolgcursus voor licht gevorderden, gegeven door Joke Gotink. Aanvangstijd: 19.30 uur. Geschikt voor mensen die de beginselen inmiddels onder de knie hebben of voor mensen die graag de ooit geleerde kennis willen opfrissen. De cursus bestaat uit twaalf lessen van tweeënhalf uur. Lesmethode: Speel Clubbridge met Berry. In deze cursus wordt het biedsysteem herhaald. Er wordt veel aandacht besteed aan het af- en tegenspel. Daarnaast wordt er elke les een klein stukje spelregels uitgelegd.

Aanmelden voor de clinic en/of één van de cursussen kan via tel. 0573-451387 of e-mail: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven