Spoor van vandalisme in Neede


NEEDE – In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 augustus zijn volgens ooggetuigen meerdere vormen van vandalisme gepleegd in en om het centrum van Neede. Rond 00:15 uur werd een rij van negen winkelkarretjes van de Jumbo aangetroffen op het zebrapad aan de naastgelegen Koolmeesstraat (zie video hieronder). Later werd door andere getuigen een paal van een verkeersbord gevonden in een prullenbak in de Oudestraat op de kruising met de Ruwenhofstraat.

Nadat deze getuigen terugliepen de Oudestraat in richting de kerk, hoorden zij veel geluid vanaf de Es bij het Vlearmoesplein. Daarna kwamen drie jongens tevoorschijn met harde muziek, waarvan twee met een ontbloot bovenlijf. Nadat werd gekeken wat er aan de hand was, bleek dat deze jongens delen van het terras van Café Vally’s op straat aan het gooien waren. Vervolgens hebben omstanders de jongens gewaarschuwd en geprobeerd vast te leggen op film, maar de jongens vluchtten in de richting van de Marktstraat en verdwenen zo uit ieders oog. Ook zijn bij de fietsenstalling van Sportclub Neede meerdere fietsen omgegooid waaronder een bakfiets. De politie is dezelfde avond op de hoogte gebracht nadat de drie jongeren zijn gevlucht.

Heeft u ook iets gezien of heeft u tips over wie de daders kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Spoor van vandalisme in Neede”

  1. Oudestraat al jaren doodlopende weg
    Ovn
    Centrum manager
    Neerde VIP
    Is nu de beurt aan historisch kring ☹️

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven