Subsidie voor kleinschalige activiteiten, evenementen en andere grote jaarlijkse aanvragen in 2023 indienen vóór 1 oktober 2022


BERKELLAND – Subsidieaanvragen voor kleinschalige activiteiten en evenementen in 2023 moeten vóór 1 oktober 2022 worden aangevraagd. Er zijn nog maar een paar aanvragen ingediend. Als u in 2023 een evenement of kleinschalige activiteit wilt organiseren en hiervoor subsidie wenst, dient u dan vóór 1 oktober 2022 digitaal de aanvraag in. De beoordeling van de aanvraag vindt vóór eind 2022 plaats aan de hand van de ‘subsidieregeling evenementen en kleinschalige activiteiten 2022’ en de daarbij behorende voorwaarden. Aanvragen die na 1 oktober 2022 worden ontvangen, zullen niet meer in behandeling genomen worden.

Grote jaarlijkse subsidieaanvragen over 2023 indienen vóór 1 oktober 2022
Ook de grote jaarlijkse subsidieaanvragen over 2023 (de voormalige begrotingspostsubsidies) moeten vóór 1 oktober 2022 ingediend worden. Ook deze aanvragen kunt u digitaal indienen. Subsidieaanvragen amateurkunst kunt u indienen in de periode van 1 januari tot en met 31 maart 2023 Voor overige subsidieaanvragen zoals voor muziek, dorpsböke, jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sport en vormings- en ontwikkelingswerk wijzen wij u nog even op de periode van aanvragen, namelijk van 1 januari tot en met 31 maart 2023 van het subsidiejaar zelf.

Digitaal aanvragen
Alle subsidieaanvragen kunt u indienen digitaal aanvragen. U vindt de digitale formulieren op het overzicht van subsidies. Klik door naar de categorie waar u onder valt en vul het formulier in. Vergeet u niet de gevraagde bijlagen mee te sturen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven