Tekenwedstrijd Sjors Sportief en Creatief in Berkelland


BERKELLAND – De tekeningen voor de tekenwedstrijd voor basisschoolleerlingen in Gemeente Berkelland van Sjors Sportief en Creatief zijn binnen en staan online! Welke tekening komt op de voorkant van het nieuwe Sjors Sportief en Creatief boekje? Dit boekje met het complete naschoolse sport- en creatieve aanbod zal in oktober worden meegegeven aan de kinderen op de basisscholen in Berkelland. Welke voorkant het boekje krijgt bepalen de stemmers! Iedereen kan 1x stemmen via deze link.

Of ga naar www.sjorssportief.nl/tekenwedstrijd en kies gemeente Berkelland, log in en stem op jouw favoriete tekening. Stemmen kan t/m 13 september 12 uur. Heb je als vereniging of organisatie of zzp-er zelf een creatief of sportief naschools aanbod voor de jeugd? Zet het op de site voor 7 september en dan komt jouw aanbod ook in het boekje te staan. Voor meer info neem contact op met Sport Federatie Berkelland via [email protected]

Sjors Sportief en Creatief is een gezamenlijk project van Gemeente Berkelland, Beweeg Wijs, Culturije en Sport Federatie Berkelland en wordt ondersteund door Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven