Vissers halen 200 kilo vis uit droge beek in Neede


NEEDE – We beleven een gortdroge zomer. Bomen, planten, struiken en gewassen ondervinden daar grote hinder van. Ook vissen in beken en sloten komen steeds meer in de problemen. Donderdagavond ging een grote groep vrijwilligers van o.a. de Borculose Hengelsportvereniging en ’t Simmetje aan de slag om een groot aantal vissen te redden uit een, bijna, droge beek bij Neede. In totaal wisten de vissers maar liefst 200 kilo vis te redden. Zij hebben de vissen weer uitgezet in de nabijgelegen Buurse Beek.

Vissen in nood? Laat het weten
Zie jij ook vissen in nood? Onderneem dan actie door dit te melden. Er worden dan vrijwilligers opgetrommeld om de vissen te redden. Bel met het Waterschap Rijn en IJssel telefoon 0314-369369 of de Federatie Midden Nederland telefoon 026-3212045.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vissers halen 200 kilo vis uit droge beek in Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven