Zomers concert Emergo uit Castricum in Ruurlo

RUURLO – Bij goed weer geeft muziekvereniging Emergo uit Castricum op vrijdag 19 augustus een buitenconcert op het Kerkplein in Ruurlo. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Muziekvereniging Emergo uit Castricum bestaat uit een fanfare-orkest, brassband, harmonie en diverse ensembles. Speciaal voor de jonge leden organiseert Emergo eens in de twee jaar een muziekkamp. Dit jaar is het muziekkamp in De Haverkamp in Hengelo. Onder de enthousiaste leiding van maar liefst vier dirigenten zijn er elke dag stevige repetities. Erik van de Kolk, Henk Veldt, Dyon Janssen en Willem Kossink studeren met de leden een aansprekend programma in, dat het orkest op vrijdag in Ruurlo ten gehore brengt op het Kerkplein.

Naast de dagelijkse repetities is er deze kampweek natuurlijk ook veel ruimte voor sport en spel. Het thema van het muziekkamp is Around the World. De activiteitencommissie organiseert met veel creativiteit elke dag een feest- en spelprogramma dat bij een fictief land hoort. De catering-commissie zorgde daarbij voor passende gerechten.

De leden van Emergo kunnen straks terugzien op een geslaagd muziekkamp, en de bezoekers van het concert in Ruurlo kunnen vrijdag aan het eind van de middag hopelijk ook terugzien op een geslaagd concert. Tot slot nog even een tip: neem zelf een stoeltje mee naar het Kerkplein.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven