Beeldhouwersdag bij de Lebbenbrugge

BORCULO – Bij Museum Boerderij de Lebbenbrugge, aan de Lebbenbruggedijk 25 in Borculo, is het zondag 11 september Beeldhouwersdag.

Na het succesvolle optreden van de keramisten enkele weken geleden zijn deze zondag de Beeldhouwers aan de beurt. Voorlopig hebben tien beeldhouwers (in hout of steen) toegezegd te komen om hun kunsten te demonstreren. De Lebbenbrugge staat op deze zondag van 11.00 tot 17.00 uur helemaal in het teken van beeldhouwen in hout en steen. De deelnemende kunstenaars willen hun werk en werkwijze graag aan de bezoekers tonen.
Tevens is er deze zondag is een grote verscheidenheid aan sculpturen te koop en te bezichtigen, van kleine tot grote werken van moderne sculpturen tot monumentale objecten van stoere beelden en van abstracte kunstwerken: de kunstenaars laten zien dat er van alles mogelijk is in het beeldhouwen. Zij zullen graag vragen beantwoorden over het opzetten van een nieuw kunstwerk tot het afwerken met behulp van veel verschillende technieken. Dus kom langs om te genieten van de verhalen en de kunstwerken en de plek op zich.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven