Bijeenkomst Lokaal Beweeg- en Sportakkoord op 21 september


BERKELLAND – Woensdag 21 september van 19.30 tot 21.30 uur organiseert de stuurgroep van het Lokale Beweeg- en Sportakkoord Heel Berkelland Beweegt een bijeenkomst in het gemeentehuis voor de partners en andere belangstellenden van het Beweeg- en Sportakkoord. U bent van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst op 21 september praten de partners en andere geïnteresseerden over Heel Berkelland Beweegt!. Wat is er allemaal gerealiseerd en hoe gaan we verder? De stuurgroep en de projectgroepen gaan met de aanwezigen een virtuele Tour maken door Heel Berkelland Beweegt. We blikken terug vanaf de start in 2020, geven de stand van zaken over de gestarte projecten vanuit de drie ambities, waarbij een aantal projecten in de ‘sport’lights worden gezet. We gaan in gesprek met elkaar over duurzaam verbinden en de ontwikkelingen richting 2024!

Hoe begon het ook al weer
In oktober 2020 hebben 80 partners (verenigingen, scholen, zorg- en welzijnsorganisaties, kinderopvang, ondernemers, politieke fracties en gemeente) hun handtekening gezet onder het Lokaal Beweeg- en Sportakkoord! Daarmee ondersteunen deze partners de visie en de 3 geformuleerde ambities van Heel Berkelland Beweegt:

  • Het realiseren van een toekomstbestendig sportlandschap;
  • Het begeleiden van 18+ inwoners naar een passend beweegaanbod;
  • Bijdragen aan een gezonde generatie.
  • Het Beweeg- en Sportakkoord heeft een aanjaagfunctie en stimuleert projecten en activiteiten op deze 3 geformuleerde ambities.

Geïnteresseerd in het Lokaal Beweeg- en Sportakkoord? Wees welkom!
Aanmelden voor de bijeenkomst van 21 september kan nog t/m 19 september door een mailtje te sturen naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven