Commissie bezwaarschriften kamer Grondgebied vergadert op 3 oktober


BERKELLAND – De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op maandag 3 oktober 2022 een hoorzitting in de raadzaal van het gemeentehuis in Borculo.

Agenda:
19.00 uur: Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van 12 januari 2022. Het college heeft besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van het gezondheidscentrum aan de J.W. Hagemanstraat 46 in Eibergen. Het betreft hier een tweede hoorzitting.
19.45 uur: Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 26 juli 2022. Het college heeft besloten om een verzoek om handhavend op te treden tegen het Have a Nice Day festival en de voorbereidende werkzaamheden af te wijzen.
20.15 uur: Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen de besluiten van het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van respectievelijk 24 juni 2022 (evenementenvergunning) en 30 juni 2022 (omgevingsvergunning) waarbij vergunning is verleend voor het organiseren van het Have a Nice Day festival op 6 augustus 2022.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, telefoonnummer 0545-250 250.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven