Cursus ‘Beweeg Zeker’ start weer in het najaar

BERKELLAND – In het najaar start de Sport Federatie Berkelland (SFB) met een nieuwe ronde van de valpreventiecursus Beweeg Zeker. Deze cursus helpt inwoners stevig in hun schoenen staan. Met leuke en leerzame oefeningen en opdrachten krijgen deelnemers inzicht in ouder worden en wat daarbij komt kijken, zowel fysiek als mentaal. Door hier samen mee aan de slag te gaan kunnen deelnemers op eigen kracht en met zelfvertrouwen de oude dag tegemoet.

Twee kernen
De cursus vindt plaats in twee verschillende kernen van Berkelland. We starten in de kernen waar de meeste animo is voor de cursus. Heeft u interesse om deel te nemen, meldt u zich dan direct aan zodat u zeker bent van een plek voor deelname. Heeft u vragen over de cursus kijk dan op www.sportfederatieberkelland.nl of neem contact op via [email protected] of 0545-476727.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven