De verlichte avondwandeling in Markvelde

REGIO – Vol enthousiasme organiseert men dit jaar weer een verlichte avondwandeling op 30 september en 1 oktober, de 9de editie. Een mooie route van 5 km, sfeervol verlicht door kaarsjes en over terrein waar je normaal niet komt. Onderweg is er vermaak en genoeg te bewonderen. Aan het eind van de route is een hapje en een drankje om samen te komen, bij te kletsen onder genot van live muziek op een prachtige locatie.

Wereldreis
Thema van dit jaar is wereldreis, uitgebeeld door de verschillende buurtschappen in Markvelde.
Starten kan tussen 19.00 en 21.00 uur vanaf parkeerterrein nabij Middendorperweg 6 te Diepenheim. I.v.m. verkeersstromen graag aanrijden vanaf het voormalig schooltje van Markvelde. Entree is € 6.- incl thee en koffie, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Deelname is op eigen risico, de wandelaars zijn te gast bij particulieren die de deelnemers toegang verschaffen om die reden zijn honden niet toegestaan.

Laatste info op  www.Markveldsbelang.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven