Eibergen krijgt weer een ‘bioscoop’

 

EIBERGEN – Naar de film in Eibergen, zowaar kan dat weer binnenkort. Eibergen krijgt namelijk een écht filmhuis: Het Filmpodium. Op 4 oktober is de openingsavond in het Dorpshuis De Huve. Om 19.30 uur wordt afgetrapt met een film voor de sponsoren: Het Noaberfonds, De Protestantse Gemeente Eibergen/Rekken en het MVO fonds van Eibergen onderneemt.

Bioscoop
De realisatie is op dit moment nog in volle gang door 4 enthousiaste vrijwilligers. Het wordt een échte bioscoop met een ‘tribune’,  27 bioscoopstoelen en een mega-scherm. “We beginnen bescheiden: elke dinsdagavond om 19.30 uur. Bij voldoende belangstelling zal de frequentie omhoog gaan”. De eerste reguliere filmavond is dus dinsdag 11 oktober. “Bovendien gaan we later we in de middag een matinee voor kinderen en jeugd organiseren”.

Agenda
Bekendmaking van de agenda gebeurt via email en een (besloten) Facebookgroep, op deze manier blijven de kosten voor filmrechten beperkt. Toegang voor volwassenen 7,50 pp. Inclusief een kopje koffie/thee. Na afloop kun je nog een drankje bestellen en napraten.

Te huur
Het Filmpodium is ook als geheel te huur voor groepen, familie, vrienden en kinderfeestjes. Kies je film en een datum en de hele zaal is voor jou!
Voor informatie én aanmelding voor de mailinglist/FB-groep: [email protected]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Eibergen krijgt weer een ‘bioscoop’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven