Fiets mee met de SFB nog enkele plekken over

BERKELLAND – Wilt u meer in beweging komen, dan is fietsen misschien wel iets voor u. De beweegmakelaars van de Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigen beginnende fietsers of fietsers die een fietsmaatje of fietsgroep zoeken uit om met hen mee te fietsen in de Nationale Sportweek. Dit is de ideale kans om dorpsgenoten te leren kennen die ook graag fietsen. Er zijn nog enkele plekken vrij en dus zijn we op zoek naar u. Geef u snel op bij de SFB en fiets lekker mee.

U bent van harte welkom om in één of meerdere kernen mee te fietsen. De vrijwilligers van TC Eibergen zorgen voor mooie routes door Berkelland. Onderstaande data, tijden en startlocaties worden aangehouden.

Neede – Zaterdag 17 sept. 10.00 tot 11.30 uur – startpunt Vlearmoesplein
Ruurlo – Maandag 19 sept – 10.00 tot 11.30 uur – startpunt v.v. Ruurlo
Eibergen – Woensdag 21 sept – 13.30 tot 15.00 uur – startpunt ‘t Spieker
Borculo – Donderdag 22 sept – 13.30 tot 15.00 uur – startpunt ’t Timpke

Meefietsen? Meld u aan bij de SFB door te bellen naar 0545-476727 of mail naar [email protected] . Graag doorgeven in welke plaats u mee fietst en of u een gewone of een elektrische fiets gebruikt. Ook voor vragen kunt u bellen of mailen. Dit bericht kunt u teruglezen op www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven