G-team FC Eibergen geniet volop van training door Ron Jans


EIBERGEN – Deze week verzorgen trainers van de clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie een training voor een G-voetbalteam van een amateurclub in de eigen regio. Dit doen ze in het kader van Coaches on Tour, het initiatief van Coaches Betaald Voetbal (CBV), in samenwerking met KNVB en Fonds Gehandicaptensport.

FC Eibergen is benaderd of ze mee wilden doen aan ‘Coaches on Tour’ en heeft hier uiteraard volmondig ‘ja’ op geantwoord.

De BVO’s (betaald voetbal organisaties) worden gekoppeld aan een lokale voetbalclub in de regio. FC Eibergen werd hierdoor gekoppeld aan FC Twente.

Daarom heeft Ron Jans vandaag van 18.00 – 19.00 uur de training van het G-team van FC Eibergen verzorgd. De spelers hebben ervaren hoe het is om training te krijgen van een coach van een profclub.

Het werd een onvergetelijke belevenis voor de spelers.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “G-team FC Eibergen geniet volop van training door Ron Jans”

  1. Het was GEWELDIG!!!
    Ron, Jeffrey en de heren van ‘Scoren in de wijk’ hebben de G-toppers van FC Eibergen een onvergetelijke avond bezorgd. En dan ook nog de media aandacht die dit heeft getrokken. Onvoorstelbaar mooi dat het G-voetbal zo fantastisch in de belangstelling mag staan!!
    Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedankt!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven