GroenLinks Berkelland verlaat Facebook

BERKELLAND – Wie na 1 oktober a.s. op Facebook gaat zoeken naar de pagina van GroenLinks Berkelland zal deze niet meer vinden. De politieke partij, met twee zetels in de Berkellandse gemeenteraad, heeft laten weten haar Facebookpagina met 463 volgers op te heffen. “Wij willen graag vanuit een positieve grondhouding met elkaar in gesprek. Naar mogelijkheden en oplossingen kijken. Wij merken dat Facebook steeds meer een plek wordt waar je elkaar de maat neemt. Daar doen wij niet aan mee”.
Nieuwsbrief
Om haar aanhang toch enigszins op de hoogte te kunnen houden komt GroenLinks Berkelland met een nieuws brief. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden en krijgen dan ongeveer vier keer per jaar een update. Wil je op de hoogte blijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en zet in je mailtje dat je graag onze nieuwsbrief ontvangt. De websitehttp://berkelland.groenlinks.nlblijft wel bestaan. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “GroenLinks Berkelland verlaat Facebook”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven