KCC-Euregio Gravel Ride afgelast

EIBERGEN – De KCC-Euregio Gravelride, een grensoverschrijdende toertocht door de mooiste stukjes van de Achterhoek, Twente en het westen van het veelzijdige Münsterland, was sinds 2019 een vaste waarde op de kalender. Het afwisselende parkoers, gevarieerd landschap en een leuke ambiance was het handelsmerk van de tocht waarbij de start en finish in Eibergen waren. 

Afgelast
Toch heeft de organisatie moeten besluiten de Gravelride voor 2022, die voor 18 september gepland stond, af te zeggen. “Tegenvallende deelnemersaantallen en kosten van aankleding en catering en de inzet van vele vrijwilligers wogen niet tegen elkaar op”. Laat de Organisatie van de KCC-EGR weten. De organisatie gaat niet bij de pakken neerzitten, maar komt volgende jaar terug met een vernieuwd concept. 

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “KCC-Euregio Gravel Ride afgelast”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven