Kennedymars Haaksbergen 16&17 september

REGIO – Na 2 jaar geen evenement georganiseerd te hebben is 2022 het jaar van de introductie van de vernieuwde route lus 2. Deze vernieuwing houdt ook enkele andere rustposten in. Dit jaar loopt de route van lus 2 langsCamping Twente, De Wakel Buurse en Stal Honesch. De rustpost bij Captain Jack is, net als in 2019, nog steeds in de route opgenomen.

 

Doorkomst plaatsen
Het wandellegioen bestaande uit circa 600 deelnemers doet, evenals in voorgaande jaren, in de nachtelijke uren Sint Isidorushoeve, Beckum en Boekelo aan. Wie de voorkeur heeft om overdag te wandelen komt onder andere door Buurse.

 

Er kan gekozen worden uit 4 verschillende afstanden: 80, 42, 21 en 10 kilometer. Voor elk wat wils dus. De starttijden variëren van 19:00 uur op vrijdagavond voor de Avond Mini Kennedymars en 22:00 uur voor de Kennedymars en (halve)nachtwandelmarathon tot verschillende starttijden op zaterdag overdag. Voor meer informatie kijk op de website.

Krentenbollen en fruit
De sponsoren zijn weer gevraagd om hun bijdrage te leveren aan het evenement. Zo zal Doorlooppost Ondernemers Veldmaat een rustpost voor hun rekening nemen. Bakker Bart Haaksbergen levert een overheerlijke krentenbol die de deelnemers van de nodige energie zal voorzien. Onze groenteman André Breukers zorgt voor de vitaminen door het leveren van fruit. De deelnemers worden op alle posten goed voorzien van een hapje en/of drankje. Zij gaan tenslotte wel een enorme prestatie leveren.

 

Aanmoedigen
Voor deelnemers is het een grote stimulans zijn als ze onderweg worden aangemoedigd door vrienden, bekenden en onbekenden. Versier je straat met slingers, spandoeken, ballonnen en maak er een feestje van met je buurtbewoners of kom ze aanmoedigen langs het parcours.  Een beschrijving van het begin van het parcours: Sporthal de Bouwmeester, Mr Eenhuisstraat, Kalter, Spoorstraat, Dr Ariensstraat, Werfheegde, Pastoor Wienholtsstraat, Sterkerstraat, Spoelsterstraat, Eibergsestraat, Fietstunnel, Scholtenhagenweg, Watermolenweg, Korenmolenweg, Hasseltweg, Elderingweg, Rosinkweg, Klaashuisstraat, Fietspad Kalkovenweg, Zoomweg, Smitterijweg, Morgensterweg, Veldmaterstraat. Kom en moedig ze aan!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven