Man (90) in Borculo bestolen van elektrische driewieler, dader aangehouden


BORCULO – Donderdag 22 september werd aan de Lichtenhorst in Borculo een 90 jarige man bestolen van zijn elektrische driewieler fiets. Na de melding werd door de politie Berkelland meteen in de omgeving uitgekeken naar de dader van deze diefstal. “Het stelen van een fiets van een hulpbehoevende man motiveert ons extra om een dader te pakken”. Laat de politie weten. Een geluk bij deze minne daad is dat het zoeken naar een driewieler wel iets makkelijker is dan zoeken naar een 2-wielige fiets. En zo geschiedde, een klein uur na de diefstal kon de politie een 26 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanhouden. De driewieler is inmiddels terug bij de eigenaar. Helaas helaas heeft de politie de wandelstok van het slachtoffer nog niet terug gevonden.

 

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Man (90) in Borculo bestolen van elektrische driewieler, dader aangehouden”

  1. Dat zijn altijd van die ziele poten die nergens vanaf ku nen blijven en altijd zonder werk dat uitschot waar een ander voor moet werken,een beetje rigireus hand er af werken doen ze toch niet

  2. Mooi dat ie gepakt is, wel jammer dat Nederland van die belachelijke straffen heeft en er met een ‘Foei niet meer doen’ vanaf komt. Met een boete die die waarschijnlijk toch niet kan betalen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven