Plannen vernieuwde skatepark in Eibergen klaar

EIBERGEN – Op 29 september is iedereen van harte welkom om te komen kijken naar de uitgewerkte plannen voor het vernieuwde skatepark op de Maat. Al 2 jaar is een groep jongeren samen met jongerenwerk en de gemeente Berkelland bezig om op deze plek een nieuw skatepark te realiseren. De plannen zijn nu zover dat men je graag hierover bijpraten.

Op 29 september tussen 15.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom op de Maat in Eibergen, tussen het Koeweidepad en de Wemerdijk. Je kunt dan de tekening bekijken waarop de plannen te zien zijn. Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen aan de aanwezige jongeren, jongerenwerk of de gemeente Berkelland.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Plannen vernieuwde skatepark in Eibergen klaar”

  1. Buurvrouw Annie

    Wat gezellig voor de jeugd zeg! Een beetje sport en beweging is in deze tijd zo erg belangrijk met al die nare gewelddadige video spelletjes. Persoonlijk ben ik benieuwd of hier de jaarlijkse “dronken opel manta backflip race” georganiseerd door mijn favoriete horecagelegenheid Buurthuis Het Geschilde Tomaatje hier kan plaatsvinden. Goh, wat heb ik een zin om een paar groene pretcilinders van de dop te verlossen op dit skatepark.
    Groetjes en een fijne dag gewenst.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven