Sportintro Korfbal bij Olympia’22 in Borculo

BORCULO – KV Olympia ’22 krijgt de jeugd aan het korfballen door de groepen 3 t/m 6 uit te nodigen tijdens schooltijd in het kader van sportintro korfbal. Dit project bieden ze jaarlijks aan in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland. Groepen uit Borculo, Geesteren en zelfs Neede leefden zich uit op maandag 5 en dinsdag 6 september op het nieuwe kunstgras korfbalveld van Olympia. In totaal kwamen er maar liefst 273 kinderen in actie op Sportpark De Wildbaan in Borculo. Dit alles als voorbereiding op het schoolkorfbaltoernooi van zaterdag 17 september in Borculo. Dit toernooi is bedoeld voor de groepen 3 en 4 van scholen uit heel Berkelland en voor de groepen 5 t/m 8 van scholen uit Borculo, Geesteren, Haarlo, Gelselaar. Zelfs groep 1 en 2 kunnen meedoen.Opgeven voor het toernooi kan nog steeds via www.sjorssportief.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven