Volleybaltopper en Sportintro Volleybal in de gymles

EIBERGEN – Het project “Toppers Bij Jou Op School” is op donderdag 1 september gecombineerd met Sportintro Volleybal van Volleybalvereniging Boemerang van start gegaan bij basisschool Het Sterrenpalet in Eibergen/Berkelland. Beide projecten gaan om het bevorderen van een sportieve en gezonde leefstijl bij leerlingen en meer bekendheid te geven aan volleybal in het algemeen en het WK Volleybal voor dames in september ’22 en worden in Berkelland gecoördineerd door Sport Federatie Berkelland. Volleybaltopper Kim Klein Lankhorst vertelde over haar volleybalervaringen en deed allerlei leuke baloefeningen in samenwerking met trainster Henja van VV Boemerang. Zo werden de kinderen klaargestoomd voor het schoolvolleybaltoernooi van woensdagmiddag 21 septemberin Eibergen voor de groepen 5 t/m 8. Doet uw kind ook mee?Geef hem/haar op bij de gymleraar van school! Voor meer informatie kijk op www.sjorssportief.nl, de website voor alle sportieve en creatieve activiteiten na schooltijd in Berkelland!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven