Wederom woning in Borculo doorzocht, Wico (48) nog steeds vermist, politie sluit misdrijf niet uit


BORCULO – De 48-jarige Wico van Leeuwen is nog altijd spoorloos. De politie heeft woensdag opnieuw een woning in Borculo doorzocht, maar de man is nog niet gevonden. De politie houdt rekening met een misdrijf. Wico van Leeuwen wordt sinds half mei vermist en werd mogelijk voor het laatst gezien in Enschede. Zijn laatst bekende woonadres is in Borculo. Omdat de man al zolang vermist is, maakt de politie zich zorgen over hem en werd er eerder ook al een huis aan de Pagendijk in Borculo doorzocht.

Woensdag doorzocht de politie een huis in Borculo aan de Heerlijkheidstraat doorzocht, maar ook daar werd de man niet gevonden. De politie zegt alle scenario’s rond zijn verdwijning open te houden en ook een misdrijf niet uit te sluiten. Het is onduidelijk of hij nog in leven is.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Wederom woning in Borculo doorzocht, Wico (48) nog steeds vermist, politie sluit misdrijf niet uit”

  1. Wico maakte bij mij schoon en deed klusjes.
    Werkte ook voor fysiotherapeut Douglas in Neede en bij de Kleine Aarde in Noordijk.
    12 mei voor het laatst gezien. Hij was erg druk. Riep steeds heel hard ” lekker”.
    De werk ervoor had hij het over vorige zomer. Toen wilde hij gewoon even verdwijnen. Dat had hij nodig. Hij is toen naar vriendinnen in Nijmegen gegaan in een los en vrij bestaan, levend buiten Nijmegen.
    Wico zou 19 mei komen, maar is toen niet geweest.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven