Amicitia Rietmolen presenteert: Dröge worst concert


RIETMOLEN – “Dreuge worst, dreuge worst,’k zol nie weten wat ik zunder mos” Of de muziekcommissie dit nummer van Skik in gedachten had bij de naamgeving van dit concert is niet bekend. Maar wie zich kan vinden in deze tekst en ook wel trek heeft in een lekker stukje muziek is van harte welkom bij het Dröge worst concert op 15 oktober. Muzikaal wordt in ieder geval geen droge kost. De harmonie, malletband en het jeugdorkest zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. Tevens zal er tijdens dit concert afscheid genomen worden van de dirigente van de harmonie, Jolien Lansink. Na 7 succesvolle jaren bij Amicitia heeft ze aangegeven dat het voor haar tijd is om het dirigeerstokje door te geven.

Gratis
De leden van Amicitia trakteren u op 15 oktober op een muzikale avond onder het genot vaneen heerlijk stukje (dröge) worst. Het concert begint om 19.06 uur bij Café Kuppers aan de Past. C.M. van Everdingenstraat 21 te Rietmolen. De toegang is gratis, een vrije gift is uiteraard van harte welkom.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven