Code geel voor hagel en zware windstoten

BERKELLAND  – Vanavond en maandag kunnen er stevige onweersbuien ontstaan boven onze gemeente. Daarbij is er kans op hagel en zware windstoten”. Het KNMI heeft voor zondagavond code geel afgegeven voor onder meer de provincie Gelderland. De waarschuwing geldt van 21.00 tot 23.00 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Code geel voor hagel en zware windstoten”

 1. Henny Hogemans

  Doet me opnieuw denken aan het noodweer in de zomer van 2008…
  Wat een drama was dat..we waren met de fiets bij café Otten aangeland, hadden op het terras koffie voor ons staan, en plotseling ontstond er een gigantisch noodweer, we konden nog net op tijd binnen komen..
  Maar ook daar waren we niet van veiligheid verzekerd, de deur die klapperde , de verlichting viel uit, en het was donker als de nacht, boven de bar hingen lampen waar het water uit stroomde, in de gang naar de toiletten plensde het water uit het plafond naar beneden..
  Echt, het was alsof we in een horrorfilm waren beland, terras stoelen vlogen links en rechts door de lucht,..
  Toen we naar huis wilden na de bui, moesten we heel wat omgewaaide bomen over, hopelijk gaat het het nu niet zo heftig.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven