Eibergen blijft het goed doen in AKF klootschietcompetitie

BERKELLAND – Na de 3e competitiewedstrijd is Eibergen nog steeds 2e in de 1e klasse. Zelf liepen ze iets weg op ’t Broek en Klein Dochteren kwam iets naderbij. Het parkoers in Barchem van de Heksenkring was het strijdtoneel dit weekend.

Het 1e team van ‘t Broek liep een klein beetje averij op door in de directe confrontatie weliswaar ruim van Respelhoek 2 te winnen, maar ze lieten schoten liggen op directe concurrenten Eibergen en Klein Dochteren. Volgens de heren uit Ruurlo een redelijke wedstrijd. Het Broek werd met een score van 60 schoten 4e in de dag uitslag. Eibergen wist weer een goede wedstrijd neer te zetten en met 58 schoten werd een derde plaats behaald direct achter klein Dochteren dat 57 schoten noteerde.

Respelhoek kwam net als ’t Broek 2 met 55 schoten binnen en werd slechts achtste. Met 62 schoten verraste Onderlingen met een mooie 5e plaats. Koploper Zwolle 1 was met 55 schoten wederom de duidelijke winnaar van de dag. Het 2e team van Zwolle deed met 63 schoten ook goede zaken. Klein Dochteren 2 had het lastig en wist alleen Respelhoek 2 achter zich te laten dat 73 schoten liet noteren.

 

Tweede klasse
In de tweede klasse is Dijkhoek goed op dreef. Ook de 3e competitiewedstrijd wisten zij te winnen. Het team wist wederom uit te lopen op de concurrentie. Zeker omdat de nummer 2 in het tussenklassement Eibergen 2 met 71 schoten ruim achterbleef. Onderlingen 2 noteerde 69 schoten en volgde op gepaste afstand van de koploper. Gastheer Heksenkring maakte met 75 schoten en een vijfde plaats geen gebruik van het thuisvoordeel. ’t Broek 3 kon ook geen potten breken en volgden op gepaste afstand met 77 schoten terwijl Eibergen 3 en Onderlingen 3 de lijst compleet maakten. Over 14 dagen zal de strijd weer oplaaien want dan is de volgende competitieronde in Winterswijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven