Frank en Roel Jonk trekken met hun bedrijf ‘Unieke Uitjes’ in Berkelpalace


BORCULO – Het Larense bedrijf Unieke Uitjes, dat begin dit jaar is overgenomen door Frank en Roel Jonk, gaat uitbreiden naar Borculo in het pand waar voorheen Berkelpalace was gevestigd. Terwijl Leisurelands bezig is met de gebiedsontwikkeling van het gehele recreatiegebied (drie plassen) zullen Frank en Roel de Exploitatie van het pand in die tijd voortzetten waarbij de focus ligt bij het aanbieden en organiseren van uitjes en feestjes.

Breed aanbod
Unieke uitjes heeft een breed aanbod aan activiteiten voor 1 tot 500 personen, variërend van individuen, tot families, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten waar dan ook in Nederland. Het pand en terrein blijven in principe intact en er zullen geen grote verbouwingen plaatsvinden, maar met creatieve ingrepen gaan we er zeker wat moois van maken en het wordt aangepast op de huisstijl van Unieke uitjes. Het gebouw zal per 31 oktober in gebruik genomen worden. Iedereen kan er terecht voor een uniek uitje. Van E-Chopper rijden tot een Zeskamp en van Tandemfietsen tot een pubquiz.

Hotel
De Hotelfunctie zal vervangen worden voor de functie als Groepsaccommodatie. Vanaf April zal ook het terras dagelijks geopend zijn.
Frank en Roel kijken er erg naar uit om Unieke Uitjes uit te breiden naar hun eigen woonplaats. In de wat verdere toekomst zal het hotel worden herontwikkeld en komt er een andere bestemming. Leisurelands en Uniek-uitjes gaan in die periode verkennen of er mogelijkheden zijn om ook na die tijd actief te blijven op het gebied.

Foto: Frank Jonk

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Frank en Roel Jonk trekken met hun bedrijf ‘Unieke Uitjes’ in Berkelpalace”

  1. Denk een unieke aanvulling voor Borculo
    Betaalbaar restaurant voor alle passanten zal een succes worden
    Komen zeker keer binnenkort

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven