Gerard Geerdink (74) uit Neede overleden


NEEDE – Gerard Geerdink uit Neede is afgelopen week op 74 jarige leeftijd overleden. Geerdink was een bekende verschijning in en om Neede. Ton Kraayenvanger maakte vorig jaar een reportage over de bekende Needse putjesontstopper die heel wat inwoners uit de brand heeft geholpen. Als houtworm/boktor bestrijder en verzamelaar kwam hij in vele schuren en op zolderruimten. In dit filmpje ziet u het resultaat van 40 jaar verzamelen. Vanavond kan men afscheid nemen van Gerard tussen 20.30 en 21.30 uur aan de Schurinkweg 5 in Neede. Tevens kan daar het condoleance boek worden getekend, het verzoek aan de belangstellenden is om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gerard Geerdink (74) uit Neede overleden”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven